Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
65118-11-10A-AA6D
Ціна:
160 200 грн 296 830 грн
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн


Годинник Frederique Constant HOROLOGICAL SMARTWATCH - "розумний годинник" в класичній формі.

29.08.2016

Компанія Frederique Constant з бажанням втілити сучасні технології в класичному корпусі годинників випустила у світ дивовижну новинку - годинник HOROLOGICAL SMARTWATCH FC-285V5B4. Ця модель це так звані SMARTWAT або в перекладі «Розумний Годинник».

Швейцарський годинник FC-285V5B4 не що інше, як дивовижний гібрид високих цифрових технологій та класичного годинникового дизайну. Годинник виконаний у класичному стилі. Звичний всім циферблат із нанесеними на ньому цифрами та ризиками. Вартові стрілки, розташовані на центральній осі. Шкіряний ремінець і застібка, що захлопується. Все як у звичайних звичних годинниках, але це, на перший погляд. Оскільки основна перевага та відмінна особливість даної моделі годинника це вбудований механізм, що зчитує та обробляє інформацію про біоритми свого господаря, технологія «quantified self» («вимірювання себе»).

Годинник FC-285V5B4 – годинник з великою кількістю функцій SMARTWATCH.

Спектр інформації та функціональності даного механізму досить широкий. Це і визначення ступеня активності людини, і відстеження показників самопочуття, і обчислення фаз сну, функція «розумний тренер», функція «будильник по фазах сну» та ще безліч функцій пов'язаних зі зчитуванням, аналізом та індексацією біологічного стану людини.

Виникає питання, як всі ці функції відображаються у годиннику Frederique Constant FC-285V5B4. Відразу ж варто відзначити, що сам годинник індукує лише малу частину функцій. Це ступінь активності людини та фази сну. Але решта досить широкий і практичний функціонал, можна отримати за допомогою мобільних гаджетів (телефон або планшет).

Підключення годинника Frederique Constant HOROLOGICAL SMARTWATCH за технологією Bluetooth.

Все дуже просто. На мобільний пристрій встановлюється спеціальний додаток MotionX, розроблений спеціально для компанії Frederique Constant та годинника FC-285V5B4. Ця програма може бути використана як на пристроях з ОС Android, так і на пристроях Apple. Закачується із Play Market або App Store. І саме ця програма і розкриває весь функціональний потенціал годинника. Зробивши прості маніпуляції у додатку з налаштування, стає можливим визначати цілу низку цілей, які бажано досягти у фазах активності чи сну. Передача даних стає можливим внаслідок вбудованого в годиннику двостороннього передавача. Передача даних здійснюється за технологією Bluetooth.

Самі по собі годинники мають стриману, класичну форму. Корпус виконаний зі сталі та в деяких варіантах модель годинника має покриття золотом за технологією PVD. У годиннику встановлено кварцовий механізм MMT-285. Годинник відображає години і хвилини. Час встановлюється після синхронізації годинника з програмою MotionX. Годинник має шкіряний ремінець і застібку, що захлопується. Водонепроникність 30 м.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар