Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн
60116-49-60B-AAE
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн


JEANRICHARD - визначна годинникова мануфактура сучасності.

23.09.2015

Однією з визначних годинникових мануфактур сучасності безумовно можна назвати компанію JEANRICHARD.

Оригінальність у створюваному зовнішньому вигляді годинника, своя відмітна харизма, високий рівень у виробництві механізмів ось як коротко можна схарактеризувати годинник бренду Жан Рішар. Одна з відмінних сучасних швейцарських мануфактур, що виробляє годинники у ціновому діапазоні преміумкласу, але споряджає свій продукт усіма атрибутами годинників класу люкс.

Спочатку бренд JEANRICHARD це була дочірня компанія видатної мануфактури Girard-Perregaux. Практично в 90% годинників стояли механізми Girard-Perregaux. Все кардинально змінилося з того моменту, коли компанія Жан Рішар самостійно розробила і випустила свій власний механізм JR1000. Це стало визначною подією для бренду, оскільки розроблений механізм JR1000 приніс компанії визнання більшості. Створений механізм JR1000 був досить надійний, продуманий і простий в обслуговуванні. Почавши випуск годинників укомплектованих власними механізмами, бренд Жан Рішар перейшов на новий вищий рівень. Бренд JEANRICHARD перестав бути просто дочірнім підприємством, а став самостійною, яскравою та затребуваною мануфактурою. При цьому бренд зберіг свій оригінальний підхід до годинникових моделей, і що немало важливо, вартість вироблених годинників залишилася порівняно не високою і дуже гарною як для годинників з мануфактурним механізмом.

Своє ім'я бренд JEANRICHARD узяв на честь видатного майстра XXVII століття Даніеля Жан Рішара. Цей годинникар був відомий не тільки завдяки своєму таланту майстра «тонкої механіки», а так само однією з його заслуг було введення правил організації праці, що дозволяють підвищити надійність і якість годинника, що випускається. Даніель Жан Рішар об'єднав весь цикл з виробництва годинників під «одним дахом», тобто всі роботи з виготовлення годинників відбуваються в одному місці, в будівлі одного підприємства. Сьогодні такий спосіб ми звикли називати годинниковою мануфактурою. Але саме це менеджерське рішення дозволяє робити хороший контроль всього процесу, випускаючи у світ якісний і надійний годинник. Єдиним фактом, який залишається ще відзначити, це те, що бренд Жан Рішар, не бувши прямим нащадком великого годинникаря, гідно представляє його ім'я сучасності, виробляючи якісний, надійний і оригінальний годинник, дотримуючись всіх традицій і спадщин, закладених Даніелем Жан Рішаром у далекому XXVII- м столітті.

Бренд JEANRICHARD має достатню різноманітність колекцій та комплектацій годинників. Це і класика 61112-11-61A-AAED, і артдеко 46016-11-10E-AA4D. І годинник з турбійоном 96016-53-10B-AA4D, або годинник із вічним календарем 80112-49-61A-AA6D. Для жінок будуть помітними витончені та акуратні 28119-D52A-71A-AA7 або 24006-D11-A11A-AAGD. Але все-таки основний тип колекцій, що передає всю оригінальність бренду і сповідує його ідеологію сучасності, новаторства, прагнення до досконалості - це моделі годинників, виконаних в урбаністично-спортивному стилі, наприклад, 60140-11-41C -AC4D.

Годинник JEANRICHARD повністю зібраний у Швейцарії та відповідно на циферблаті годинника можна спостерігати позначку Swiss Made Свізмейд. Ця позначка означає лише одне, що годинник повністю виготовлений у Швейцарії з використанням швейцарських механізмів і швейцарської праці. Годинник JEANRICHARD - це швейцарський годинник! А це якість та надійність годинника.

При створенні годинника Жан Рішар використовуються тільки якісні матеріали, антикорозійна сталь, золото або платина, сапфірове скло. Встановлюються надійні мануфактурні механізми. Ремінці виготовляються з каучуку, шкіри алігатора, шкіри схилу. Годинник комплектується тільки швейцарськими механізмами, і збирання годинників здійснюється на території Швейцарії. Годинники Жан Рішар носять впевнено тавро Свізз Мейд.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарських годинників JEANRICHARD в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Жан Рішар з 2-річною гарантією від виробника. Не маловажним фактом для наших клієнтів є те, що Ми надаємо реальну можливість здійснювати гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування годинників JEANRICHARD. Ви також за необхідності можете замовити у нас оригінальні ремінці та аксесуари для годинника Жан Ріша.

Крім покупки годинника в магазині Прайм Вотчес Ви можете купити ремінці для годинника Жан Рішар.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар