Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60119-52-70A-AA6D
Ціна:
207 000 грн 383 540 грн
65118-11-10A-AA6D
Ціна:
160 200 грн 296 830 грн
46016-11-10E-AA4D
Ціна:
198 000 грн 366 870 грн


Гарні та витончені Balmain B3615.33.16

18.01.2016

Красиві та витончені Balmain B3615.33.16.

Швейцарські годинники Balmain 3615.33.16 красиві, помітні та елегантні. Це легко можна вловити з першого погляду на цю модель.

Швейцарський бренд бренду Бальман завжди намагається випускати витончені та неповторні моделі годинників, здатні підкреслити чарівність і вибірковість смаку прекрасної половини людства. Годинник Balmain 3615.33.16 чергове підтвердження вищевикладеного правила. Вони мають своїм чином, досить витонченим і видним, виготовлені із застосуванням якісних і дорогих матеріалів, як і належить швейцарським годинникам, наділені гарною надійністю. Годинник наскрізь пронизаний енергетикою розкоші та витонченості та підведений під образ дорогої прикраси, що скажемо відверто не маловажно для жіночого годинника.

Корпус Balmain B3615.33.16 виготовлений із сталі. І як писалося вище, даний сплав стали відноситься до високолегованих і дорогих сплавів. Що своєю чергою дозволяє годинникам, випущеним з такого металу володіти властивостями проти корозії та алергії. На практиці це не маловажно, і означає, що корпус годинника з часом не темнітиме, і зберігатиме свій первісний блиск, схожий з блиском білого золота або платини, а так само не викликатиме роздратування і дискомфорту в місцях зіткнення годинника зі шкірою руки. Можна з упевненістю сказати, що багато хто погодиться в тому, що це не маловажні якості, якими повинні мати годинник і особливо жіночий годинник.

Сталевий корпус прикрашений діамантами високої чистоти, які витончено розмістилися на безелі Balmain 3615.33.16. Поєднання глянсового блиску сталі та діамантів надає особливого шарму годинникам, підкреслюючи витонченість та розкіш даної моделі.

Гарний циферблат робить Balmain B3615.33.16 досить оригінальним та виразним. Циферблат виготовлений з металу та срібло. Мітки та стрілки годинника металеві та мають досить хороший блиск, що поєднується з блиском діамантів і сталевого корпусу. Циферблат оздоблений двома видами візерунків. Променеві візерунком, що проходить через центральну частину циферблата, і візерунком арабески, нанесеному в нижній частині циферблата. Візерунки дуже гармонійно поєднуються, контрастуючи, на тлі один одного, і одночасно доповнюючи один одного.

Годинник встановлений на браслет, який, як і корпус виконаний з антикорозійної та антиалергенної сталі. Браслет має витончене плетіння що робить годинники одночасно витонченими та помітними. Браслет замикається за допомогою застібки виду «метелик». Годинник має ступінь водовідштовхування 3 АТМ. Інакше кажучи, годинник не призначений для купання в них.

У Balmain 3615.33.16 встановлено кварцовий швейцарський механізм. Годинник відображає хвилини та години. Заводна коронка оздоблена чорним оніксом. Годинник буде доречним як під ділове вбрання, так і під одяг вільного стилю.

При покупці годинника в офіційного представника надається міжнародна гарантія 2-а роки.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарського годинника Balmain в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Бальман з 2-річною гарантією від виробника.

Окрім покупки годинника в магазині Прайм Вотчес Ви можете купити ремінці для годинника Balmain.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар