Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн
60116-49-60B-AAE
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
65118-11-S88-AAED
Ціна:
171 000 грн 316 840 грн


Незмінний шарм у швейцарському годиннику Balmain B5855.32.65.

14.09.2016

Є такі моделі годинників, які, попри своє тривале існування, залишаються і досі цікавими, актуальними та затребуваними. Однією з таких моделей годинника можна вважати Balmain B5855.32.65.

Колекція даної моделі годинників Balmain сьогодні зазнала безліч модернізацій і змін, щоб максимально відповідати сучасним модним тенденціям і течіям, або, інакше кажучи, «бути в тренді».

Але, однак, однією з попередниць даного модельного ряду годин є годинник Balmain 5855.32.65, і не дивлячись на ті численні зміни, які торкнулися даної колекції годин марення, щоб зберегти до неї інтерес, модель B5855.32.65 досі виглядає спокусливо «смачно» і помітно.
Сьогодні кількість таких моделей годинників обмежена. Одним з місць де можна купити цей годинник є інтернет-магазин швейцарських годинників Prime Watches.

Високолеговані сплави для отримання неповторного образу

Години B5855.32.65 виготовлені за всіма стандартами годинної індустрії Швейцарії. Корпус відлитий зі сталі з високою антикорозійною стійкістю та антиалергенними властивостями. Внаслідок використання такого високолегованого сплаву у виготовленні корпусу годинника, годиннику вдалося придбати. і згодом тривалий час зберігати, особливий блиск, схожий на блиск білого золота. Такий крок майстрів годинникового бренду Balmain з використанням дорогого сплаву стали у виготовленні годинника, дозволяє надати розкоші їхньому твору, і таким чином висловити максимальну вдячність та повагу до користувачів їхнього творіння. Корпус має особливий згин з обох поздовжніх сторін. Одна сторона розміщує заводну головку та кнопки хронографа. Інша сторона, протилежна заводній головці, прикрашена вигравіюваний тавром бренду Balmain.

Витонченість і вишуканість у створеному образі

Особливої уваги заслуговує циферблат. Бувши центральною частиною візуальної композиції годинника і зачаровуючи своєю красою, циферблат створює особливий настрій аксесуара, роблячи його справжньою прикрасою.

Циферблат виконаний у чорному кольорі, на тлі якого красується, розкидавши свої пелюстки, лілія ніжно-рожевого кольору. Вдале і продумане поєднання кольору на циферблаті, чорного і ніжно-рожевого, а так само біла окантовка малюнка робить годинник яскравим і помітним.

На циферблаті також розміщені лічильники хронографа, цифра 12, виконана в курсивному написанні, і напис Balmain. Все це гармонійно доповнює композицію, не порушуючи загального балансу сюжету.

Інкрустація годинника діамантами

Кінцевим штрихом у цьому «візуальному етюді» аксесуара є діамантові доріжки, які протягнуті на вигнутому корпусі годин, уздовж довгого боку циферблата. Блиск діамантів, перемішуючись з блиском металу корпусу, і красою етюду циферблата створюють незаперечно яскравий образ годинника B5855.32.65.

Годинник встановлений на ремінець із сатину. Такий матеріал максимально показує ніжність та піднесеність даної моделі годинника, підкреслюючи її розкіш та особливість. Ремінець закріплений до корпусу годинника за допомогою гвинтів. Застібка, що захлопується.

У годиннику встановлений швейцарський кварцовий механізм ЕТА. Годинник відображає години, хвилину, секунду, дату, укомплектований хронографом. Водонепроникність 30 м.

Так що судіть самі, наскільки чудова і яскрава модель Balmain 5855.32.65. І без сумніву ще довгі роки дана модель знаходитиме своїх нових шанувальників та покупців, щоб потрапивши до них у руки передавати їх вишуканий смак та їхню красу.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар