Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
46016-11-10E-AA4D
Ціна:
198 000 грн 366 870 грн
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн


Огляд: годинник Balmain B6975.33.12

14.01.2016

Годинник Balmain B6975.33.12

Бажання купити годинник красивий, акуратний і якісний, здатний підкреслити особливість та індивідуальність чарівної жінки легко здійсненне. Наприклад, розглянемо модель годинника Balmain 6975.33.12. Цей годинник з першого погляду підкорить практично будь-якого цінителя хорошого жіночого годинника.

Насамперед годинник Бальман - це швейцарський годинник. Годинникова мануфактура Бальман у випуску своєї продукції орієнтується на жіночу аудиторію. Сам по собі годинниковий бренд Balmain (Бальман) у виробництві годинників керується головними правилами, що свідчать про те, що годинник повинен бути якісним, красивим, доступним у ціні та неповторним у стилі виконання. Підтвердженням цих слів може бути лише досить широкий і цікавий асортимент годинників, що випускаються брендом. І та ретельність і педантичність у роботі під час випуску годинникових моделей у світ.

І як приклад модель годинника Balmain 6975.33.12.

Практично з першого погляду на годинник можна бачити, наскільки цікаво опрацьовано зовнішній вигляд. І найголовніше наскільки все якісно та акуратно виконано. Під час виготовлення годинника використовувалися лише найкращі матеріали. Корпус і браслет виконані зі спеціально сплаву сталі 316L. Даний сплав має антикорозійні та антиалергенні властивості. Це означає, що колір корпусу не пропаде з часом, і зберігатиме свій блиск, і при носінні годинник не викликатиме алергічної реакції в місцях зіткнення зі шкірою (що теж важливо).

Годинник укомплектований швейцарським кварцовим механізмом. Відображають секунди, хвилини, години, дату. Хронограф, встановлений у моделі Balmain 6975.33.12, буде не лише естетичною прикрасою для даної моделі, але й дозволить проводити вимірювання окремих коротких проміжків часу. Годинник розміщений на сталевому браслеті з гарним плетінням. Водонепроникний захист не дозволяє занурювати годинник у воду. Циферблат годинника захищений сапфіровим склом. У діаметрі корпус 40 мм.

І все ж не забуватимемо, що жіночий годинник це в першу чергу прикраса, а не прилад для вимірювання часу. Тому поглянемо на ту витонченість та красу, якою наділена модель Бальман 6975.33.12.

Сталевий корпус і браслет завдяки використанню спеціального сплаву сталі має напрочуд гарний блиск схожий на блиск білого золота або платини. Корпус має діаметр 40 мм. Тенденція до великих корпусів у жіночому годиннику диктує свої правила. Виконаний годинник у класичному стилі з витягнутими вушками для кріплення ремінця/браслета та формою корпусу коло. Браслет кріпиться близько до корпусу, створюючи видиму ілюзію цілісності двох різних елементів.

Цікавою особливістю, що виділяє цю модель годинника, є дизайн корпусу. У районі заводної головки зроблений корпусний виступ, прикрашений візерунком арабески. Це перерозподіляє візуальну рівновагу і робить годинник більш виразним і яскравим.

По безелю Бальман 6975.33.12 прикрашений діамантами високої чистоти. Що загалом надає моделі ще більшої розкоші та виразності.

Циферблат металевий посріблений. Візуально циферблат поділено на дві частини. У зовнішньому колі розміщені римські цифри, виготовлені з полірованого металу. Внутрішнє коло це вигравіюваний візерунок арабески. Стрілки виготовлені з металу та відполіровані до блиску.

При покупці годинника в офіційного представника надається міжнародна гарантія 2-а роки.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарських годинників Balmain в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Бальман з 2-річною гарантією від виробника.

Крім покупки годинника в магазині Прайм Вотчес Ви можете купити ремінці для годинника Balmain.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар