Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60119-52-70A-AA6D
Ціна:
207 000 грн 383 540 грн
46016-11-10E-AA4D
Ціна:
198 000 грн 366 870 грн
65118-11-10A-AA6D
Ціна:
160 200 грн 296 830 грн


Оригінальний швейцарський годинник Aquanautic

22.09.2015

Купити оригінальний годинник Aquanautic

Яскраві, розкішні, практичні, оригінальні так можна схарактеризувати годинник від швейцарського бренду Aquanautic.

Бренд швейцарського годинника Aquanautic один із молодих годинникових брендів, але досить амбітних. Утворившись у 2004 році, бренд Акванавтик своєю появою був покликаний випустити у світ розкішний неординарний годинник для активного способу життя. Об'єднати в собі розкіш і практичність, приправлену оригінальністю. І це, варто відзначити, у фахівців бренду Aquanautic вийшло чудово. Акванавтик - це годинник з гарним водозахистом, розкішним зовнішнім виглядом і оригінальним технічним рішенням, що робить годинник практичним і цікавим.

Годинник Aquanautic крім яскравого зовнішнього вигляду і хорошого водозахисту, що дозволяє в годиннику купатися і навіть займатися дайвінгом, мають дуже цікаву систему, що дає можливість змінювати зовнішній вигляд годин самостійно, без будь-яких складнощів. Наприклад, знявши встановлений на годинник безель усипаний діамантами або смарагдами та замість нього поставивши безель без дорогоцінного каміння, можна перетворити годинник Акванавтик із яскравих розкішних вечірніх на досить спокійний і витриманий годинник, що відповідає стриманому діловому стилю. Або змінюючи колір ремінців на годиннику Aquanautic можна надавати годиннику той чи інший образ відповідний настрою, майбутнім обставинам або наряду та аксесуарам.

Більшість розроблених додаткових аксесуарів до годинника допоможуть видозмінювати годинник для будь-якого випадку та будь-якого настрою. Ремінці різного кольору та виготовлені з різних матеріалів таких як шкіра, каучук, прогумована шкіра. Безелі прикрашені всілякими дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Маски, що кріпляться на циферблат і роблять годинник ще більш виразним і оригінальним, пропонуються на вибір як інкрустовані дорогоцінним камінням, так і спокійні без будь-яких прикрас. Все це в необмеженій кількості дозволяє моделювати годинник за власним бажанням та смаком. І всі ці видозмінні маніпуляції можна зробити самостійно без залучення сервісних фахівців.

Годинники Aquanautic носять тавро Swiss Made. А це означає, що годинник зібраний повністю у Швейцарії та в них встановлений швейцарський механізм і при складанні використовувалася праця швейцарських майстрів. Позначка Swiss Made Свіз мейд позначає лише один годинник бренду Aquanautic - це швейцарський годинник!

При створенні годинника фахівці бренду Акванавтик дотримуються всіх стандартів швейцарської годинникової індустрії преміумкласу. Це використання якісних матеріалів, таких як антикорозійна, антиалергенна сталь 316L, сапфірове скло, покриття за засобами технології PVD, прикраса годинника тільки дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням. Виробництво ремінців із каучуку, телячої шкіри, шкіри крокодила.

Беручи годинник у руки відразу ж можна звернути увагу наскільки зовнішній вигляд годинника підкуповує і не залишає байдужим. Ідеально виготовлені елементи годинників Aquanautic підкреслюють вишуканість і статус годинника, цікаві форми та дизайнерські рішення роблять годинник чарівним. Яскравий образ «лакшері-спорт» викликає бажання купити годинник Aquanautic.

Годинник Акванавтик здатний задовольнити практично будь-який смак любителів виразних спортивних годинникових моделей. Наприклад, для жінок можуть бути цікаві яскраві: PCW00.06.M11.C03, або BCW22.06B.SBAM.22.CR16. Для чоловіка, своєю чергою агресивні та виразні KCRP.02.02.HW.BNB.CR02 або KCW2TZ.00.02.ND.S02.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарських годинників Aquanautic в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Aquanautic з 2-річною гарантією від виробника. Не маловажним фактом для наших клієнтів є те, що Ми надаємо реальну можливість здійснювати гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування годинників Aquanautic. Ви також за необхідності можете замовити у нас оригінальні ремінці та аксесуари для годинників Акванавтик.

Крім покупки годинника в магазині Прайм Вотчес Ви можете купити ремінці для годинника Aquanautic.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар