Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60116-49-60B-AAE
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн


Оригінальний швейцарський годинник Gucci

16.09.2015

У знавців моди та годинників Бренд Gucci давно перестав асоціюватися, як виробник тільки елітних шкіряних аксесуарів та ювелірних прикрас.

Сьогодні цей бренд випускає стильний, концептуальний годинник з тавром Swiss Made (Свіз Мейд), що жорстко захопив годинникову індустрію, завоювавши популярність у багатьох людей у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні.

Це означає лише одне, що годинник Гуччі має відмінну якість і надійність. І відповідає всім вимогам, що висуваються до швейцарських годинників класу преміум. Або правильніше сказати, що модний, стильний, яскравий і виразний годинник Gucci обдарований високою якістю і надійністю, а це - любов і визнання більшості. Велика різноманітність колекцій годинників Gucci та оригінальність виконання може підкорити найвишуканіший смак. Не варто приховувати, що годинник бренду Гуччі це в першу чергу фешн годинник, але це далеко не означає, що цей бренд погано ставитися до виробництва, механізмів, які використовуються при збірці годинників або до матеріалів, з яких робляться елементи годинника.

Годинник Gucci за своїм виконанням повністю відповідає годинникам вищого класу. Оскільки у виготовленні годинників Гуччі використовуються тільки якісні та дорогі матеріали. Це антикорозійна та антиалергенна сталь, золото, сапфірове скло, шкіра теляча для ремінців, діаманти при прикрасі годинника.

Але головне, що виділяє годинник Gucci, це виразний стиль і образ, який надають годинникам дизайнери бренду Гуччі. З першого погляду на годинник Gucci видно наскільки ретельно опрацьований зовнішній вигляд, присутня гармонія елементів годинників та кольорів виконання. Це і надає годинникам розкоші та привабливості.

Годинник Gucci ні з чим і ніколи неможливо сплутати. Внаслідок яскраво вираженого зовнішнього вигляду, оригінальних неповторних стилів, цікавих дизайнерських рішень, використання якісних матеріалів, присутності ручної роботи у виробництві - годинник Gucci впізнаваний, цікавий та бажаний.

Годинник Гуччі спрямований як на жіночу, так і на чоловічу аудиторію. Це яскраво виражені фешн моделі годинників, такі як YA139501, YA129411 або навпаки більш затримані та елегантні відповідні під діловий наряд YA126401, YA125402. Чоловічий годинник Gucci YA131202, жіночий годинник Gucci YA129508 або фантастичний унісекс YA114214 Різноманітність вибору не обмежена. Найголовніше, що носячи годинник Gucci, Ви зможете підкреслити Вашу оригінальність, почуття хорошого смаку та вибірковість.

Варто також відзначити той факт, що з недавніх пір в колекції Gucci з'явився лімітований годинник Dive. Крім золотого корпусу і водозахисту якого володіють годинники Gucci Dive, модель оснащена механізмом виробленим на легендарній мануфактурі Girard-Perregaux. Це робить годинник Dive від Гуччі привілейованим. А сам бренд підкреслює свою вибірковість у годинниках, що випускаються.

І необхідно згадати про якість. Як писали вище, годинник Gucci носить тавро Swiss Made. А це означає, що годинники зібрані повністю у Швейцарії та в них встановлений швейцарський механізм і при збірці використовувалася праця швейцарських майстрів. Позначка Swiss Made (Свіз мейд) позначає лише один годинник бренду Gucci - це швейцарський годинник!

Важливим моментом є той факт, що купуючи годинник Gucci, Ви отримуєте 2-річну міжнародну гарантію. Тобто у разі виникнення проблем з покупкою, у зазначений період, Ви зможете безкоштовно провести ремонт годинників Gucci.

І саме у нас, в магазині Прайм Вотч, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Gucci з 2-річною гарантією від виробника. Не маловажним фактом для наших клієнтів є те, що Ми надаємо реальну можливість здійснювати гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування годинників Гуччі. Ви також за необхідності можете замовити у нас оригінальні ремінці для годинника Gucci.

Якщо Ви не бачите на нашому сайті той товар, який Ви бажаєте купити, але він ставиться до продукції представлених нашим магазином брендів. Передзвоніть нам. Зробіть замовлення. Ми доставимо цей товар Вам у найкоротший термін.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар