Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
46016-11-10E-AA4D
Ціна:
198 000 грн 366 870 грн
65118-11-10A-AA6D
Ціна:
160 200 грн 296 830 грн


Ремонт годинників Girard-Perregaux у Києві. Сервісний центр.

21.04.2016

Ремонт годинників Girard-Perregaux у Києві.

Одна з найстаріших і найвідоміших швейцарських годинникових компаній у світі - це Girard-Perregaux. У 19-му столітті, на зорі свого зародження, прославившись випуском у світ цікавого і яскравого годинника з турбійоном з трьома золотими мостами, ця мануфактура проклала собі шлях у світ високого вартового мистецтва і бездоганного і безмежного визнання мільйонів цінителів прекрасних і надійних годинників. І навіть після смерті Жирара Констата, годинникаря, який розробив і зібрав легендарний годинник з трьома золотими мостами, його настрій і підхід до роботи залишився основним у стінах компанії Girard-Perregaux, даруючи світові не одну сотню дивовижних винаходів у галузі годинникової механіки, виробляючи у світ тисячі, дивовижного, якісного та цікавого годинника.

Без сумніву за довгий час свого існування і за копіткий, вдумливий та якісний підхід у виробництві годинників компанія Girard-Perregaux придбала велику кількість своїх шанувальників і поціновувачів, а також майстри компанії зробили світ велика кількість годинників з тавром мануфактури.

Годинники, що випускаються мануфактурою Жирар-Перего, незалежно від складності просякнуті вишуканістю, копіткістю і якісною працею. І відповідно власникам таких годинників не варто забувати про те, що попри всі якісні роботи проведені годинникарями при створенні аксесуара існують певні правила експлуатації годинника. Особливо у разі потреби проведення сервісних чи ремонтних робіт. Головне в цьому випадку використовувати послуги сертифікованих сервісних центрів і годинникових майстрів, які пройшли навчання на мануфактурі.

Сервіс годинників Girard-Perregaux у Києві.

Наш сервісний центр здійснює ремонт годинників Girard-Perregaux. У штаті нашого сервісного центру знаходяться кваліфіковані та досвідчені майстри, що пройшли навчання на провідних мануфактурах Швейцарії та володіють відповідним досвідом і знаннями для того, щоб здійснювати якісний ремонт годинників Girard-Perregaux.

Наш сервісний центр з ремонту швейцарських годинників обладнаний за стандартами швейцарської годинної індустрії. В роботі використовуються сучасні прилади та інструменти, а також оригінальні запчастини компанії Girard-Perregaux. Це все в комплексі дозволяє проводити якісне та повне сервісне обслуговування годинників Girard-Perregaux.

Так само за необхідності Ви зможете купити оригінальний годинниковий ремінець до годинника Girard-Perregaux.

Діагностика годинників Girard-Perregaux - безкоштовна!

Гарантія на роботу 1-н рік.

Для замовлення послуги сервісного центру передзвоніть нам:
тел. +38 (098) 603-15-06; +38 (050) 189-39-56

 

  • Залишіть заявку (коротко описав проблему)
  • Після подання заявки, Вам буде відправлено СМС-повідомлення з Вашим особистим кодом реєстрації
  • При відвідуванні сервісного центру Ви пред'являєте отриманий код реєстрації та бонусом отримуєте послугу "перевірка герметичності годинника"

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар