Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
60119-52-70A-AA6D
Ціна:
207 000 грн 383 540 грн


Ретроградні Maurice Lacroix MP 7218-PG101-130

19.01.2016

Maurice Lacroix MP 7218-PG101-130

Якщо ви шанувальник годинників з ускладненнями ця модель Вам буде дуже навіть до душі. Годинник Maurice Lacroix MP7218-PG101-130 яскравий приклад хорошого швейцарського годинника здатного відображати не тільки стандартні позиції часу, такі як години та хвилини, але і бути більш просунутим інструментом вимірювання часу, наприклад, вимірювати та відображати показники часу другого часового поясу та/або дати. Особливо якщо індикація цих показників відбувається не стандартним чином, а з використанням особливих механічних хитрощів.

Компанія Maurice Lacroix завжди славилася випуском годинників оснащених всілякими ускладненнями та в першу чергу ускладненнями ретроградного відображення значень часу. Саме ці механічні рішення у свій час принесли славу компанії Маріс Лакруа. І саме ці ускладнення майстри бренду і сьогодні люблять використовувати у випуску свого нового годинника.

Maurice Lacroix MP 7218-PG101-130 не виняток, а саме підтвердження правила. Модель відображає не тільки хвилини та години, але й оснащена механізмом відображення другого часового поясу та дати. Щобільше, два останні названі показники відображаються за допомогою – ретроградного ускладнення.

Ретроград у годиннику – це інженерне рішення в механізмі годинника, що дозволяє проводити індикацію будь-яких показників часу на шкалі розміщеної не по колу, як заведено в стандартному градуюванні, а в певному секторі циферблата. При такому способі індикації стрілка, дійшовши до кінця шкали і показавши крайнє значення, автоматично обнуляється, починаючи з початку відлік, таким чином, запускаючи процес циклічності відображення значень.

У першу чергу необхідно сказати, що Maurice Lacroix MP 7218-PG101-130 оснащені механічним швейцарським механізмом з ручним заводом. Годинник одночасно показує хвилини, години, час другого часового поясу, дату, секунди, а також запас ходу. Така кількість одночасного відображення значень якраз і досягнута внаслідок використання у годиннику функції ретроград. Щобільше, механізм, який використовується в даній моделі, був повністю розроблений та створений майстрами компанії Maurice Lacroix. Такий досить складний механізм розміщений в корпусі годинника, виконаному з рожевого золота. Це надає годинникам особливої розкоші. Корпус діаметром 46 мм виконаний у класичній круглій формі зі злегка витягнутими вушками для кріплення ремінця. Витягнуті вушка дозволяють годинникам займати більш природну позицію на руці, і знаходиться в гармонійному розташуванні щодо зап'ястя руки. У нижній частині корпусу, біля позначки 8 годин, розміщена кнопка управління індикатором другого часового поясу. Керування індикатором дати здійснюється за допомогою коронки заводу в першій позиції.

У контраст рожевому золоту, з якого виготовлений корпус годинника, циферблат годинника має срібне напилення, а мітки та стрілки годинника виконані з рожевого золота.

 

Стрілки встановлені на центральній осі, відображають години та хвилини. Індикатор другого часового поясу розміщений у верхній частині циферблата в районі 12 годин і працює за допомогою механічного ускладнення ретроград. На противагу верхньому сектору внизу, в район 6-ї години, встановлено сектор відображення дати. Цей показник працює за допомогою ретроградного механізму. У районі 9-ї години знаходиться мала секундна стрілка, її циферблат злегка втоплений відносної основної частини. Таке рішення надає головному циферблату особливої об'ємності та динаміки. На довершення всієї картини візуальної рівноваги, в правому краю розміщений індикатор запасу ходу.

Варто зазначити, що при всій не простій і досить великій комплектації майстра бренду Моріс Лакруа досить добре постаралися, щоб циферблат був максимально читальний.

 

Годинник встановлений на чорний ремінець зі шкіри алігатора. Задня кришка годинника прозора, і через неї можна милуватися красою роботи механізму. Водозахист годинника 3 АТМ. Інакше кажучи, годинник не призначений для купання. Циферблат захищений сапфіровим склом.

При покупці годинника в офіційного представника надається міжнародна гарантія 2-а роки.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарського годинника Maurice Lacroix в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Maurice Lacroix з 2-річною гарантією від виробника.

Окрім покупки годинника в магазині Прайм Вотчес Ви можете купити ремінці для годинника Моріс Лакруа

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар