Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
51116-11-60E-AA6D
Ціна:
115 920 грн 214 790 грн
60119-52-70A-AA6D
Ціна:
207 000 грн 383 540 грн
60116-49-60B-AAE
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн


Сервіс годинників Maurice Lacroix. Ремонт годинників Моріс Лакруа у Києві

25.04.2016

Сервісне обслуговування годинника Maurice Lacroix.

Догляд за годинником Моріс Лакруа, як і в принципі за будь-яким швейцарським годинником, має на увазі під собою правильну експлуатацію механізму, згідно з інструкцією користувача, і звичайно проведення сервісних робіт або ремонту годинника суто в спеціалізованих сервісних центрах.

На сьогодні ремонт годинників Maurice Lacroix у Київ можна здійснити не в багатьох годинникових майстернях. Все в основному обумовлено наявністю в штаті сервісного центру кваліфікованих фахівців, спеціального обладнання та оригінальних запчастин для більш складних ремонтних робіт.

Тому сервісна майстерня для обслуговування Вашого годинника Маріс Лакруа повинна максимально відповідати можливостям виконання ремонтних робіт з цим годинником. Іншими словами не варто довіряти свій годинник неспеціалізованим майстерням та майстрам без належного досвіду роботи. Це і буде, в не останню чергу, запорукою хорошого і довговічного функціонування Вашого улюбленого годинника Моріс Лакруа.

Сервіс годинників Maurice Lacroix в Ківі.

Наш сервісний центр з ремонту швейцарських годинників спеціалізується на виконанні ремонту годинників Маріс Лакруа. У нашому арсеналі кваліфіковані майстри, які пройшли спеціальне навчання на швейцарських мануфактурах і мають досить великий досвід для того, щоб проводити ремонт годинників Maurice Lacroix. Також наш сервісний центр обладнаний за стандартами швейцарської годинникової індустрії, в роботі використовуються сучасні інструменти та оригінальні запчастини, що дозволяють виробляти повне сервісне обслуговування годинників Моріс Лакруа.

Ми завжди раді допомогти Вам! Звернувшись до нашого сервісного центру, Ви зможете отримати не тільки кваліфікований сервіс годинників Maurice Lacroix, але й низку консультаційних порад щодо правила експлуатації Вашої моделі годинника.

Також за потреби Ви зможете купити оригінальний годинниковий ремінець до годинника Маріс Лакруа.

Діагностика годинника Maurice Lacroix - безкоштовна!

Гарантія на роботу 1-н рік.

 

 

 

 

 

Для замовлення послуги сервісного центру передзвоніть нам:
тел. +38 (098) 603-15-06; +38 (050) 189-39-56

  • Залишіть заявку (коротко описав проблему)
  • Після подання заявки, Вам буде надіслано SMS- повідомлення з Вашим особистим кодом реєстрації
  • При відвідуванні сервісного центру Ви пред'являєте отриманий код реєстрації та бонусом отримуєте послугу "перевірка герметичності годинника"

     

Коментарі

  • Михаил 20.10.2017
    Нужен ремонт морис лакруа ретроград
  • Оксана 11.10.2016
    Нужен новый ремешок для женских часов.

Написати коментар