Фільтр
Вибір товару
Ціна:





Обнулити фільтр Категорії:

Бренди:


Акції
60116-49-60B-AAE
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
60116-49-10A-AA6
Ціна:
289 800 грн 536 960 грн
46016-11-10E-AA4D
Ціна:
198 000 грн 366 870 грн


Швейцарський годинник Technomarine

19.09.2015

Купити оригінальний годинник Technomarine.

Один із цікавих швейцарських годинникових брендів, що випускає свої годинники у стилі преміум фешн-спорт - це бренд Technomarine. Спортивний стиль, гарний водозахист, яскравий барвистий зовнішній вигляд, поєднання різноманітних матеріалів, практичність у використанні та найголовніше, ідеологія в можливості самостійно змінювати зовнішній вигляд годинника все це робить годинник Техномарин цікавим, практичним та бажаним.

Годинник, що випускається швейцарським брендом Technomarine можна характеризувати як унікальний, виразний годинник для активного способу життя. Такий годинник з легкістю підкреслить Ваш стиль як під час прогулянки з друзями, так і під час заняття активними видами спорту.

Техномарин досить відомий сьогодні швейцарський бренд, заснований в 1997 році. І практично відразу ж стрімко і беззастережно завоював швейцарську годинну індустрію та серця мільйонів любителів якісного та цікавого годинника.

Спочатку бренд Technomarine залучив свою аудиторію внаслідок новаторського підходу до розробки зовнішнього вигляду спортивного годинника для сегмента люкс-класу.

Під брендом Техномарин почали випускатися годинники у спортивному стилі з агресивним і помітним зовнішнім виглядом, що володіють водозахистом, що дозволяє займатися дайвінгом, і прикрашені великою кількістю всіляких дорогоцінних каменів. Основною відмінністю, яка підкорила всіх, стало поєднання в годиннику таких матеріалів як пластик, каучук і діаманти. Досі ніхто такого не робив. Цей революційний, зухвалий крок став ніби глузуванням над снобізмом властивим годинникам класу люкс. І цей крок з легкістю допоміг бренду Technomarine завоювати любов більшості. Після цього світ побачив і годинник виконаний у корпусі з прозорого пластику, і годинник трикутної форми, і навіть годинник із турбійоном від Technomarine. Все це відразу робило бренд Техномарин все популярнішим і популярнішим. Збільшуючи статус бренду.

Сьогодні бренд Technomarine трохи переглянув свою концепцію, представляючи світу спокійніші інтерпретації годинників, але при цьому вони не програють попереднім колекціям. Можна сміливо сказати, що зараз пишеться чергова сторінка в історії яскравого швейцарського бренду Техномарин. Новий підхід дозволяє знайти все більше нових шанувальників годинників Technomarine. Переважна кількість годинників, що випускаються сьогодні, мають все ті ж властивості: фешн-спорт, яскраві, помітні, практичні, оригінальні, що мають водозахист 200 метрів і більше. Але кількість дорогоцінного каміння в сучасних моделях набагато зменшена або відсутня взагалі, і це своєю чергою робить годинник відомого бренду Техномарин більш доступним за ціною. Що дуже важливо. Все теж якість, той самий імідж, все та ж оригінальність і неповторність, але доступніша.

Однією з основних особливостей сьогоднішнього Technomarine є наявність можливості самостійно змінювати зовнішній вигляд свого годинника. Внаслідок зміни корпусної силіконової накладки та силіконового ремінця, які встановлені на годиннику Техномарин. Корпусні накладки та ремінці легко змінювати в залежності від бажання бачити свій годинник у тому чи іншому кольорі. Маючи такі фантастичні набори у великому асортименті, Ви з легкістю зможете видозмінювати зовнішній вигляд Вашого годинника Technomarine, надаючи йому нових видів.

При створенні годинників фахівці Technomarine дотримуються всіх стандартів швейцарської годинникової індустрії преміумкласу. Це використання якісних матеріалів, таких як антиалергенна сталь 316L, сапфірове скло, високоміцна кераміка, покриття золотом за коштами PVD. Виробництво ремінців із каучуку, телячої шкіри, міцного силікону.

Беручи годинник у руки відразу ж можна звернути увагу на скільки зовнішній вигляд годинника підкуповує і не залишає байдужим. Ідеально виготовлені елементи підкреслюють вишуканість і статус годинника, цікаві форми та дизайнерські рішення роблять годинник чарівним. Яскравий образ «фешн-спорт» від Техномарин викликає бажання купити годинник Technomarine.

Годинник Техномарин здатний задовольнити практично будь-який смак. Наприклад для жінок можуть бути цікаві яскраві: 112031, 113041, 113024 або незвичайні та оригінальні 813004, керамічні 110022B або прикрашені діамантами 113008. Для чоловіка, своєю чергою 11402010302. А можливо більш агресивні 512001S або 614003 та 612004.

Інтернет-магазин Прайм Вотчес є офіційним представником швейцарських годинників Technomarine в Україні. І саме у нас, в магазині Prime Watches, можна вибрати та купити оригінальний швейцарський годинник Техномарин з 2-річною гарантією від виробника. Важливим фактом для наших клієнтів є те, що Ми надаємо реальну можливість здійснювати гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування годинників Техномарин. Ви також за необхідності можете замовити у нас оригінальні ремінці та аксесуари для годинників Техномарин.

Крім покупки годинників у магазині Прайм-Вотч Ви можете купити ремінці для годинників Technomarine.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар